Συνεργάτες

Η άρτια στελέχωση του γραφείου μας αποτελεί διαχρονικά το πολυτιμότερο στοιχείο του. Οι συνεργάτες μας, δικηγόροι, διοικητικό προσωπικό και ασκούμενοι δικηγόροι, επιλέγονται με κριτήριo την ικανότητα και την εμπειρία τους, προκειμένου να προσφέρουν υψηλής ποιότητος  νομικές υπηρεσίες  σε όλους τους κλάδους του δικαίου.

Για να έρθετε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του γραφείου μας, αποστείλατε e-mail ή τηλεφωνήστε μας.

petros_mantouvalos

Πέτρος Μαντούβαλος

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Δικηγόρος παρ’ Aρείω Πάγω. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στο Δίκαιο Περιβάλλοντος και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραίως στον τομέα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Πέρυ Θεοδώρου, με την οποία και απέκτησε δύο παιδιά, την Σοφία και τον Σταύρο.

kipriotis2

Νικόλαος Κυπριώτης

Γεννήθηκε το 1960.Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.Μέλος της Νομικής Υπηρεσίας της ΟΣΕ Α.Ε. Δραστηριοποιείται στους τομείς του Αστικού, Εταιρικού, Εμπορικού και Ποινικού Δικαίου.Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

peri

Παρασκευή Μαντούβαλου

xatzipanagiotou2

Χρήστος Χατζηπαναγιώτου

Γεννήθηκε το 1966.Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.Δραστηριοποιείται στον Τομέα του Ποινικού Δικαίου. Ομιλεί Αγγλικά.

arabatzi3

Νίκη Αραμπατζή

Γεννήθηκε το 1985.Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών. Από το 2009 συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ζητήματα Αγροτικής Πολιτικής. Ειδικεύεται σε Ποινικές Υποθέσεις. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

koukios

Αλέξανδρος Κούκιος

Γεννήθηκε το 1985.Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.Εργάζεται στο γραφείο του Πέτρου Στ. Μαντούβαλου από το 2006. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

vogli

Μαρία Βόγγλη

Γεννήθηκε το 1985. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Ειδικεύεται σε υποθέσεις Αστικού, Εμπορικού και Διοικητικού Δικαίου. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

kapiri

Σοφία Καπίρη

Γεννήθηκε το 1989. Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.  Ειδικεύεται στο Αστικό και Εμπορικό Δίκαιο. Ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

karidas

Αχιλλέας Καρύδας

Γεννήθηκε το 1990. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασκούμενος δικηγόρος στο γραφείο του Πέτρου Στ. Μαντούβαλου από το 2012. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.

lalousi

Χρυσάνθη Λαλούση

Γεννήθηκε το 1990. Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.

aris

Άρης Παπαθεοδώρου

asd-150x150

Ιωάννης Μιτελούδης

kozi

Άννα Κοζή

Γραμματειακή Υποστήριξη

Γεννήθηκε το 1973. Πτυχιούχος από ΙΕΚ ΞΥΝΗ ως Γραμματέας Νομικών Επαγγελμάτων και Γραμματέας Διεύθυνσης. Εργάζεται ως γραμματέας του Πέτρου Μαντούβαλου από το 1997. Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά.

proiou

Ευγενία Πρωϊου

Γραμματειακή Υποστήριξη

Γεννήθηκε το 1974.Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό 9.84. Εργάζεται ως γραμματέας του Πέτρου Μαντούβαλου από το 2006.Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Με την πολυετή μας εμπειρία εγγυόμαστε αξιόπιστες και εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες