Συνεργάτες

Η άρτια στελέχωση του γραφείου μας αποτελεί διαχρονικά το πολυτιμότερο στοιχείο του. Οι συνεργάτες μας, δικηγόροι, διοικητικό προσωπικό και ασκούμενοι δικηγόροι, επιλέγονται με κριτήριo την ικανότητα και την εμπειρία τους, προκειμένου να προσφέρουν υψηλής ποιότητος  νομικές υπηρεσίες  σε όλους τους κλάδους του δικαίου.

Για να έρθετε σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος του γραφείου μας, αποστείλατε e-mail ή τηλεφωνήστε μας.

Νικόλαος Κυπριώτης

Γεννήθηκε το 1960.Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.Μέλος της Νομικής Υπηρεσίας της ΟΣΕ Α.Ε. Δραστηριοποιείται στους τομείς του Αστικού, Εταιρικού, Εμπορικού και Ποινικού Δικαίου.Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Παρασκευή Μαντούβαλου

Χρήστος Χατζηπαναγιώτου

Γεννήθηκε το 1966.Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.Δραστηριοποιείται στον Τομέα του Ποινικού Δικαίου. Ομιλεί Αγγλικά.

Νίκη Αραμπατζή

Γεννήθηκε το 1985.Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.Μέλος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών. Από το 2009 συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ζητήματα Αγροτικής Πολιτικής. Ειδικεύεται σε Ποινικές Υποθέσεις. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Αλέξανδρος Κούκιος

Γεννήθηκε το 1985.Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.Εργάζεται στο γραφείο του Πέτρου Στ. Μαντούβαλου από το 2006. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Μαρία Βόγγλη

Γεννήθηκε το 1985. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Ειδικεύεται σε υποθέσεις Αστικού, Εμπορικού και Διοικητικού Δικαίου. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Σοφία Καπίρη

Γεννήθηκε το 1989. Πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.  Ειδικεύεται στο Αστικό και Εμπορικό Δίκαιο. Ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Χρυσάνθη Λαλούση

Γεννήθηκε το 1990. Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.

Άρης Παπαθεοδώρου

Ιωάννης Μιτελούδης

Άννα Κοζή

Γραμματειακή Υποστήριξη

Γεννήθηκε το 1973. Πτυχιούχος από ΙΕΚ ΞΥΝΗ ως Γραμματέας Νομικών Επαγγελμάτων και Γραμματέας Διεύθυνσης. Εργάζεται ως γραμματέας του Πέτρου Μαντούβαλου από το 1997. Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά.

Ευγενία Πρωϊου

Γραμματειακή Υποστήριξη

Γεννήθηκε το 1974.Πτυχιούχος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί για το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό 9.84. Εργάζεται ως γραμματέας του Πέτρου Μαντούβαλου από το 2006.Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Με την πολυετή μας εμπειρία εγγυόμαστε αξιόπιστες και εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες